Metruk yapı
Metruk yapı (Süreli)

Yavuz Mahallesi Çamoluk Sokak No;19 adresinde (Tapuda 4044 ada 2 parsel)  MURAT TAŞCI ve Hissedarlarına ait olduğu tespit edilen mahalde 29.08.2023 Tarihinde yapılan tetkikte mezkur yapının Tavanın çöktüğü Bir kısım duvarlarının yıkıldığı Elektrik ve Sıhhi tesisatının sökülmüş olduğu kapı ve pencereleri olmayan metruk yapının can ve mal güvenliği bakımından tehlike arz ettiği mesken olarak kullanılması mahsurlu olduğu tespit edilmiş olup bu raporda belirtilen 30 gün içinde bu taşınmazın sahibi tarafından yıktırılarak tehlikenin giderilmesi aksi takdirde taşınmazın, Belediyemizce yıktırılarak masraflarının %20 fazlası ile yapı sahibinden tahsil edileceği İlgi yasa gereği ilan olunur.

Yıldızevler Mahallesi 301. Sokak No;12 önü adresinde (Tapuda 2687 ada 5 parsel) CAFER EROĞLU ve Mirasçılarına ait olduğu tespit edilen mahalde 25.08.2023 Tarihinde yapılan tetkikte mezkur yapının Tavanın çöktüğü Bir kısım duvarlarının yıkıldığı Elektrik ve Sıhhi tesisatının sökülmüş olduğu kapı ve pencereleri olmayan metruk yapının can ve mal güvenliği bakımından tehlike arz ettiği mesken olarak kullanılması mahsurlu olduğu tespit edilmiş olup bu raporda belirtilen 30 gün içinde bu taşınmazın sahibi tarafından yıktırılarak tehlikenin giderilmesi aksi takdirde taşınmazın, Belediyemizce yıktırılarak masraflarının %20 fazlası ile yapı sahibinden tahsil edileceği İlgi yasa gereği ilan olunur.

Zümrüt Mahallesi Kadir Has Caddesi No;30 adresinde (Tapuda 7440 ada 2 parsel) MEHMET UZUN ve Hissedarlarına ait olduğu tespit edilen mahalde 29.08.2023 Tarihinde yapılan tetkikte mezkur yapının Tavanın çöktüğü Bir kısım duvarlarının yıkıldığı Elektrik ve Sıhhi tesisatının sökülmüş olduğu kapı ve pencereleri olmayan metruk yapının can ve mal güvenliği bakımından tehlike arz ettiği mesken olarak kullanılması mahsurlu olduğu tespit edilmiş olup bu raporda belirtilen 30 gün içinde bu taşınmazın sahibi tarafından yıktırılarak tehlikenin giderilmesi aksi takdirde taşınmazın, Belediyemizce yıktırılarak masraflarının %20 fazlası ile yapı sahibinden tahsil edileceği İlgi yasa gereği ilan olunur.

Seyrani Mahallesi Narince Çıkmazı No;1 adresinde (Tapuda 4276 ada 24 parsel) TAHSİN KILIÇÇALAN ’a ait olduğu tespit edilen mahalde 13.07.2023 Tarihinde yapılan tetkikte mezkur yapının Tavanın çöktüğü Bir kısım duvarlarının yıkıldığı Elektrik ve Sıhhi tesisatının sökülmüş olduğu kapı ve pencereleri olmayan metruk yapının can ve mal güvenliği bakımından tehlike arz ettiği mesken olarak kullanılması mahsurlu olduğu tespit edilmiş olup bu raporda belirtilen 30 gün içinde bu taşınmazın sahibi tarafından yıktırılarak tehlikenin giderilmesi aksi takdirde taşınmazın, Belediyemizce yıktırılarak masraflarının %20 fazlası ile yapı sahibinden tahsil edileceği İlgi yasa gereği ilan olunur.

Alsancak Mahallesi Osmangazi Caddesi No;82 adresinde (Tapuda 4494 ada 10 parsel) Gür İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şti ve Hissedarlarına ait olduğu tespit edilen mahalde 14.08.2023 Tarihinde yapılan tetkikte mezkur yapının Tavanın çöktüğü Bir kısım duvarlarının yıkıldığı Elektrik ve Sıhhi tesisatının sökülmüş olduğu kapı ve pencereleri olmayan metruk yapının can ve mal güvenliği bakımından tehlike arz ettiği mesken olarak kullanılması mahsurlu olduğu tespit edilmiş olup bu raporda belirtilen 30 gün içinde bu taşınmazın sahibi tarafından yıktırılarak tehlikenin giderilmesi aksi takdirde taşınmazın, Belediyemizce yıktırılarak masraflarının %20 fazlası ile yapı sahibinden tahsil edileceği İlgi yasa gereği ilan olunur.