Metruk yapı
Metruk yapı (Süreli)

Cırgalan Mahallesi 4119. Sokak No;11 adresinde (Tapuda 11540 ada 2 parsel) 27281091640 T.C. Nolu ADİL AKDAŞ, Mirasçıları ve Hissedarlarına ait olduğu tespit edilen mahalde 22.08.2024 Tarihinde yapılan tetkikte mezkur yapının Tavanın çöktüğü Bir kısım duvarlarının yıkıldığı Elektrik ve Sıhhi tesisatının sökülmüş olduğu kapı ve pencereleri olmayan metruk yapının can ve mal güvenliği bakımından tehlike arz ettiği mesken olarak kullanılması mahsurlu olduğu tespit edilmiş olup bu raporda belirtilen 30 gün içinde bu taşınmazın sahibi tarafından yıktırılarak tehlikenin giderilmesi aksi takdirde taşınmazın, Belediyemizce yıktırılarak masraflarının %20 fazlası ile yapı sahibinden tahsil edileceği İlgi yasa gereği ilan olunur.